x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn afzuigkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een afzuigkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier afzuigkappen!

  Kooptips afzuigkap
  Bij het kopen van een afzuigkap kun je letten op de volgende dingen:

  1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende afzuigkap? Meer informatie vind je hier.
  2. Ventilatie: een misverstand over afzuigkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
  3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de afzuigkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de afzuigkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de afzuigkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de afzuigkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
  4. Indicatiefilter: sommige afzuigkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste afzuigkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
  5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de afzuigkap. Sommige afzuigkappen maken veel lawaai. Een afzuigkap met minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een afzuigkap, bekijk en vergelijk dan hier afzuigkappen.

  Soorten afzuigkappen
  Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. De belangrijkste afzuigkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type afzuigkap een korte uitleg.
  • Eilandmodel: een afzuigkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
  • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze afzuigkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
  • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de afzuigkap uit wanneer je gaat koken.
  Vergelijk afzuigkappen!Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: afzuigkappen met motor (een of twee motoren) en afzuigkappen zonder motor. Afzuigkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel afzuigkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde afzuigkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de afzuigkap een stukje uit.

  Functies afzuigkap
  De belangrijkste functie van een afzuigkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de afzuigkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de afzuigkap voorzien van licht en kun je de afzuigkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de afzuigkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de afzuigkap moet schoonmaken of vervangen.

  Technische specificaties
  Bij de aankoop van een afzuigkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de afzuigkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

  Vermogen
  Het maximale vermogen van afzuigkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een afzuigkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de afzuigkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede afzuigkap.

  Geluidsniveau
  Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de afzuigkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de afzuigkap wordt weergegeven in decibel. Een afzuigkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille afzuigkap.

  Vergelijk hier afzuigkappen!Filters
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de afzuigkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een afzuigkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Accessoires afzuigkap
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met afzuigkappen.

  Populaire merken afzuigkappen
  Bekende merken afzuigkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Gaggenau, Itho, Miele, Pelgrim, Pro Solo, Siemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

  Bekijk en vergelijk hier afzuigkappen en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier afzuigkappen!Mag ik een afzuigkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
  Moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
  Wanneer moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?


  Mag ik een afzuigkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
  Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze afzuigkap. Bij een motorloze afzuigkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

  Moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
  Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

  Wanneer moet ik het filter van mijn afzuigkap vervangen of reinigen?
  Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


  Bekijk en vergelijk hier afzuigkappen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Aansluitwaarde
  Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
  Vergelijk hier afzuigkappen!
  Aantal snelheden
  Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

  Accessoires
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

  Afvoerdiameter
  Voor het aansluiten van de afzuigkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

  Geschikt voor recirculatie
  Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

  Indicatiefilter reinigen
  Sommige afzuigkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw afzuigkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

  Maximale capaciteit
  De maximale capaciteit van een afzuigkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

  Maximaal geluidsniveau
  Naarmate je de afzuigkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

  Model
  Er zijn verschillende modellen afzuigkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type afzuigkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de afzuigkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de afzuigkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De afzuigkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

  Motor
  Er bestaan twee hoofdtypen afzuigkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

  Vergelijk hier afzuigkappen!Type filter
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de afzuigkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de afzuigkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Type verlichting
  De meeste afzuigkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

  Bekijk en vergelijk hier afzuigkappen en vind de beste koop!

Afzuigkappen 5.1 (4)
98
 • filtersysteem:
  • metaal_filter - 14
  • soort_vetfilter:
   • metaal - 30
    • aluminium - 25
     • roestvrijstaal - 12
      • koolstof - 2
       • synthetisch - 2
       • price:
        • price_310 - 17
         • price_310_640 - 19
          • price_640_1100 - 31
           • price_1100 - 31
           • kleur:
            • roestvrijstaal - 54
             • wit - 13
              • zilver - 9
               • zwart - 3
                • grijs - 2
                 • transparant - 1
                 • diepte_product:
                  • diepte_product_430 - 17
                   • diepte_product_430_500 - 7
                    • diepte_product_500_520 - 32
                     • diepte_product_520 - 14
                     • hoogte:
                      • hoogte_310 - 25
                       • hoogte_310_610 - 26
                        • hoogte_610_870 - 3
                         • hoogte_870 - 11
                         • intensieve_stand:
                          • ja - 19
                           • nee - 4
                           • aantal_snelheidsstanden:
                            • aantal_snelheidsstanden_2.0 - 0
                             • aantal_snelheidsstanden_3.0 - 53
                              • aantal_snelheidsstanden_4.0 - 10
                               • aantal_snelheidsstanden_5.0 - 0
                                • aantal_snelheidsstanden_6.0 - 0
                                 • aantal_snelheidsstanden_8.0 - 0
                                  • aantal_snelheidsstanden_9.0 - 0
                                   • aantal_snelheidsstanden_13.0 - 0
                                   • afzuigmethode:
                                    • ducted_recirculating - 38
                                     • recirculating - 29
                                      • luchtafvoer - 6
                                      • brand:
                                       • bauknecht - 25
                                        • novy - 19
                                         • airo - 10
                                          • siemens - 8
                                           • etna - 7
                                            • zanussi - 5
                                             • franke - 4
                                              • pelgrim - 4
                                               • boretti - 3
                                                • miele - 3
                                                 • smeg - 3
                                                  • atag - 2
                                                   • aeg - 1
                                                    • amica - 1
                                                     • baumatic - 1
                                                      • neff - 1
                                                       • samsung - 1
                                                       • soort:
                                                        • ingebouwd - 25
                                                         • wall_mounted - 23
                                                          • ceiling_built_in - 15
                                                           • built_under - 8
                                                            • eiland - 4
                                                             • semi_built_in_pull_out_ - 4
                                                              • downdraft - 2
                                                              • group:
                                                               • etna_4325_t - 1
                                                               0 - 24
                                                               • Atag WU5011BM inbouw motorunit (52,5 cm)
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/2/atag-wu-5011-am-28572.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/4/atag-wu-5011-am-22312834.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/6/atag-wu5011bm-inbouw-motorunit-52-5-cm--24787866.jpg
                                                                Atag WU5011BM inbouw motorunit (52,5 cm) (4)
                                                                Atag WU5011BM inbouw motorunit (52,5 cm)
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                383.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                383.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                383.99, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                94
                                                               • Atag WU7011BM inbouw motorunit (70 cm)
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/5/atag-wu-7011-bm-28575.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/9/atag-wu-7011-bm-22312869.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/atag-wu7011bm-inbouw-motorunit-70-cm--24787828.jpg
                                                                Atag WU7011BM inbouw motorunit (70 cm) (3)
                                                                Atag WU7011BM inbouw motorunit (70 cm)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                393.98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                393.98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                393.98, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                94
                                                               • Novy 7901 Upside
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/1/novy-7901-upside-22927171.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/1/novy-7901-upside-22927841.jpg
                                                                Novy 7901 Upside (10)
                                                                Novy 7901 Upside
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                996.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                996.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                996.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                17
                                                               • Pelgrim ISW870RVS afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/5/pelgrim-isw-870-60655.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/2/pelgrim-isw870rvs-23760112.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/3/pelgrim-isw870rvs-23760113.jpg
                                                                Pelgrim ISW870RVS afzuigkap (2)
                                                                Pelgrim ISW870RVS afzuigkap
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                318.98, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                318.98, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                318.98, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                98
                                                               • Miele DA 6890 afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/2/miele-da6890-24254072.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/7/miele-da-6890-cooker-hood-24930887.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/8/miele-da-6890-cooker-hood-24930888.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/9/miele-da-6890-cooker-hood-24930889.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/0/miele-da-6890-cooker-hood-24930890.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/1/miele-da-6890-cooker-hood-24930891.jpg
                                                                Miele DA 6890 afzuigkap (74)
                                                                Miele DA 6890 afzuigkap
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                1799, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                1799, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                2049, 5.5589491, 52.01193929999999 UNKNOWN
                                                                18
                                                               • Novy 6830
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg
                                                                Novy 6830 (37)
                                                                Novy 6830
                                                                keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
                                                                0.0 (4, 4)
                                                                999, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
                                                                0.0 (4, 4)
                                                                999, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1013.81, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                19
                                                               • Novy 6840
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg
                                                                Novy 6840 (24)
                                                                Novy 6840
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1141.22, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1141.22, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1141.22, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                22
                                                               • Etna A4345TRVS afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/0/etna-a4345trvs-22982900.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/9/etna-a4345trvs-cooker-hood-23815429.jpg
                                                                Etna A4345TRVS afzuigkap (15)
                                                                9.0 (1, 0)
                                                                Etna A4345TRVS afzuigkap
                                                                Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                                                                9.2 (16, 16)
                                                                147, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                                                                9.2 (16, 16)
                                                                147, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                147.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                102
                                                                good_buy
                                                               • Zanussi ZHP615W afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/6/zanussi-zhp-615-w-18196866.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/7/zanussi-zhp-615-w-23866167.jpg
                                                                Zanussi ZHP615W afzuigkap (18)
                                                                Zanussi ZHP615W afzuigkap
                                                                Redcoon Redcoon
                                                                8.0 (423, 423)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Redcoon Redcoon
                                                                8.0 (423, 423)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                98, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                233
                                                               • Franke FDW 908 IB XS
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/franke-fdw-908-ib-xs-25031993.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/4/franke-fdw-908-ib-xs-25031994.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/1/franke-fdw-908-ib-xs-25032711.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/0/franke-fdw-908-ib-xs-25032730.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/1/6/franke-fdw-908-ib-xs-25032816.jpg
                                                                Franke FDW 908 IB XS (8)
                                                                Franke FDW 908 IB XS
                                                                Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                9.0 (254, 254)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1249, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                9.0 (254, 254)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1249, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1639.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                12
                                                               • Siemens LF959RB51 afzuigkap
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/6/siemens-lf959rb51-cooker-hood-25273556.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/7/siemens-lf959rb51-cooker-hood-25273557.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/5/8/siemens-lf959rb51-cooker-hood-25273558.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/3/siemens-lf959rb51-cooker-hood-25314013.jpg
                                                                Siemens LF959RB51 afzuigkap (7)
                                                                Siemens LF959RB51 afzuigkap
                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                946.73, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                7.8 (264, 264)
                                                                956.73, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                946.73, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                14
                                                               • Etna A4496TRVS afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/6/etna-a4496t-19367926.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/8/etna-a4496t-23890808.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/9/etna-a4496t-23890809.jpg
                                                                Etna A4496TRVS afzuigkap (10)
                                                                Etna A4496TRVS afzuigkap
                                                                Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                                                                9.2 (16, 16)
                                                                421, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                                                                9.2 (16, 16)
                                                                421, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                469, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                5
                                                               • Airo MP 1260 R/LUNA II
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/0/airo-mp-1260-r-luna-ii-18764300.jpg
                                                                Airo MP 1260 R/LUNA II (3)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                3251, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                3251, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                1
                                                               • Airo MP 1560 G/LUNA II
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/1/airo-mp-1560-g-luna-ii-18764301.jpg
                                                                Airo MP 1560 G/LUNA II (5)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                3955, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                3955, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                1
                                                               • Zanussi ZHC 6121 X
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/2/zanussi-zhc-6121-x-18898872.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/6/zanussi-zhc-6121-x-24631916.jpg
                                                                Zanussi ZHC 6121 X (7)
                                                                Zanussi ZHC 6121 X
                                                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                8.8 (825, 825)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                8.8 (825, 825)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                149, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                149, 5.5589491, 52.01193929999999 UNKNOWN
                                                                235
                                                               • Novy 6836
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/3/novy-d-6836-pure-line-23360483.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/4/novy-d-6836-pure-line-23360824.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/novy-d-6836-pure-line-23360934.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/9/novy-d-6836-pure-line-23361079.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/6/novy-6836-23819126.jpg
                                                                Novy 6836 (2)
                                                                Novy 6836
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                898.75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                898.75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                905.02, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                19
                                                               • Novy D 840/841 Pure'line
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/7/novy-d-840-841-pure-line-19270537.jpg
                                                                Novy D 840/841 Pure'line (2)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                1419, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                1419, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                1
                                                               • Airo CP8812/ESTRELLA
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/5/airo-cp8812-estrella-19527395.jpg
                                                                Airo CP8812/ESTRELLA (2)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                1281, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                Keukenwarenhuis.nl Keukenwarenhuis.nl
                                                                0.0 (3, 3)
                                                                1281, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                1
                                                               • Pelgrim ISW1000RVS afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/8/pelgrim-isw1000rvs-20446278.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/1/pelgrim-isw1000rvs-cooker-hood-23803771.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/2/pelgrim-isw1000rvs-cooker-hood-23803772.jpg
                                                                Pelgrim ISW1000RVS afzuigkap (2)
                                                                Pelgrim ISW1000RVS afzuigkap
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                1156.97, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                1156.97, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1156.97, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                13
                                                               • Boretti PLBZ-131 afzuigkap
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/9/boretti-plbz-131-cooker-hood-24965679.jpg
                                                                Boretti PLBZ-131 afzuigkap (2)
                                                                Boretti PLBZ-131 afzuigkap
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                2243.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                2243.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                2243.95, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                13
                                                               • Novy 6834
                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/5/novy-6834-23819125.jpg
                                                                Novy 6834 (2)
                                                                Novy 6834
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1001.12, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                9.1 (177, 177)
                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                1001.12, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1001.12, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                19
                                                               • Novy 6848
                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/4/4/novy-6848-23819144.jpg
                                                                Novy 6848 (2)
                                                                Novy 6848
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                1039.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                1039.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                1039.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                17
                                                               • Novy 6835
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/8/novy-6835-23819188.jpg
                                                                Novy 6835 (2)
                                                                Novy 6835
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                886, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                8.4 (115, 115)
                                                                886, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                897, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                19
                                                               • AEG X91484MG1 afzuigkap
                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/6/aeg-x91484mg1-cooker-hood-23822056.jpg
                                                                AEG X91484MG1 afzuigkap (2)
                                                                AEG X91484MG1 afzuigkap
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                2031.06, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                8.4 (103, 103)
                                                                2031.06, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                0.0 (0, 0)
                                                                2031.06, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                15
                                                               2 5
                                                               • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                                                • Siemens (siemens)
                                                                • Bosch (bosch)
                                                                • Etna (etna)
                                                                • Pelgrim (pelgrim)
                                                                • Novy (novy)
                                                                • Baumatic (baumatic)
                                                                • AEG (aeg)
                                                                • Airo (airo)
                                                                • Amica (amica)
                                                                • Atag (atag)
                                                                • Axiair (axiair)
                                                                • Bauknecht (bauknecht)
                                                                • Beko (beko)
                                                                • Belling (belling)
                                                                • Bestron (bestron)
                                                                • Boretti (boretti)
                                                                • Brandt (brandt)
                                                                • Candy (candy)
                                                                • Constructa (constructa)
                                                                • Coolsteel (coolsteel)
                                                                • Domo (domo)
                                                                • Electrolux (electrolux)
                                                                • Elica (elica)
                                                                • Exquisit (exquisit)
                                                                • Faber (faber)
                                                                • Fagor (fagor)
                                                                • Falcon (falcon)
                                                                • Falmec (falmec)
                                                                • Franke (franke)
                                                                • Gutmann (gutmann)
                                                                • Hotpoint (hotpoint)
                                                                • Hotpoint-Ariston (hotpoint_ariston)
                                                                • Ignis (ignis)
                                                                • Indesit (indesit)
                                                                • Itho (itho)
                                                                • Klarstein (klarstein)
                                                                • Kueppersbusch (kueppersbusch)
                                                                • Kuppersbusch (kuppersbusch)
                                                                • La Germania (la_germania)
                                                                • M-System (m_system)
                                                                • M-Systems (m_systems)
                                                                • Miele (miele)
                                                                • NEFF (neff)
                                                                • Rangemaster (rangemaster)
                                                                • Samsung (samsung)
                                                                • Scholtes (scholtes)
                                                                • Silverline (silverline)
                                                                • Silverlit (silverlit)
                                                                • Smeg (smeg)
                                                                • Stoves (stoves)
                                                                • Viking (viking)
                                                                • Whirlpool (whirlpool)
                                                                • Zanussi (zanussi)
                                                               • Wat is je budget? (price):
                                                                • < 310 € (price_310)
                                                                • 310 € - 640 € (price_310_640)
                                                                • 640 € - 1100 € (price_640_1100)
                                                                • ≥ 1100 € (price_1100)
                                                               • Wat voor model afzuigkap wil je? (soort):
                                                                • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                                • Built-under (built_under)
                                                                • Ceiling built in (ceiling_built_in)
                                                                • Corner (corner)
                                                                • Downdraft (downdraft)
                                                                • Eiland (eiland)
                                                                • Hoek (hoek)
                                                                • Pendant (pendant)
                                                                • Plafond inbouw (plafond_inbouw)
                                                                • Semi built-in (pull out) (semi_built_in_pull_out_)
                                                                • Wall-mounted (wall_mounted)
                                                                • Wandmontage (wandmontage)
                                                               • Hoe diep mag de afzuigkap zijn? (diepte_product):
                                                                • < 430 mm (diepte_product_430)
                                                                • 430 mm - 500 mm (diepte_product_430_500)
                                                                • 500 mm - 520 mm (diepte_product_500_520)
                                                                • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
                                                               • Hoe hoog mag de afzuigkap zijn? (hoogte):
                                                                • < 310 mm (hoogte_310)
                                                                • 310 mm - 610 mm (hoogte_310_610)
                                                                • 610 mm - 870 mm (hoogte_610_870)
                                                                • ≥ 870 mm (hoogte_870)
                                                               • Welke afzuigmethode wil je? (afzuigmethode):
                                                                • Afvoerend/recirculerend (afvoerend_recirculerend)
                                                                • Ducted/Recirculating (ducted_recirculating)
                                                                • Luchtafvoer (luchtafvoer)
                                                                • Recirculating (recirculating)
                                                                • Recirculerend (recirculerend)
                                                               • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                                                • Aluminium (aluminium)
                                                                • Antraciet (antraciet)
                                                                • Blauw (blauw)
                                                                • Bruin (bruin)
                                                                • Chroom (chroom)
                                                                • Cream (cream)
                                                                • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
                                                                • Grafiet (grafiet)
                                                                • Grijs (grijs)
                                                                • Metallic (metallic)
                                                                • Multi (multi)
                                                                • RAL (ral)
                                                                • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                • Rood (rood)
                                                                • RVS (rvs)
                                                                • Titanic (titanic)
                                                                • Transparant (transparant)
                                                                • Wit (wit)
                                                                • Zand (zand)
                                                                • Zilver (zilver)
                                                                • Zwart (zwart)
                                                               • Hoeveel snelheidsstanden wil je? (aantal_snelheidsstanden):
                                                                • 2.0 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
                                                                • 3.0 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
                                                                • 4.0 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
                                                                • 5.0 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
                                                                • 6.0 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
                                                                • 8.0 (aantal_snelheidsstanden_8.0)
                                                                • 9.0 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
                                                                • 13.0 (aantal_snelheidsstanden_13.0)
                                                               • Wil je een model met intensieve stand? (intensieve_stand):
                                                                • Ja (ja)
                                                                • Nee (nee)
                                                               • Wat voor vetfilter heeft de kookplaat? (soort_vetfilter):
                                                                • Aluminium (aluminium)
                                                                • Fleece (fleece)
                                                                • Kolen (kolen)
                                                                • Koolstof (koolstof)
                                                                • Metaal (metaal)
                                                                • Papier (papier)
                                                                • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                • Synthetisch (synthetisch)
                                                               • Wat voor filtersysteem heeft de kookplaat? (filtersysteem):
                                                                • Metaal filter (metaal_filter)
                                                                • Vliesfilter (vliesfilter)
                                                               • Welke varianten wil je? (group):
                                                                • Boretti AKP-100 (boretti_akp_100)
                                                                • Boretti ESHP 9690 (boretti_eshp_9690)
                                                                • Boretti K 960 (boretti_k_960)
                                                                • Boretti MAKP-70 (boretti_makp_70)
                                                                • Boretti SHP 1590 (boretti_shp_1590)
                                                                • Boretti SHP 790 (boretti_shp_790)
                                                                • Boretti SHP 890 (boretti_shp_890)
                                                                • Boretti SHP-990 (boretti_shp_990)
                                                                • Boretti SHV 900 EM (boretti_shv_900_em)
                                                                • Etna 4325 T (etna_4325_t)
                                                                • Etna A 4424L (etna_a_4424l)
                                                                • Etna A 4464 L (etna_a_4464_l)
                                                                • Etna T 300 T (etna_t_300_t)
                                                                • Etna TO 100 E (etna_to_100_e)
                                                                • Etna TO 250 T (etna_to_250_t)
                                                                • Falmec Plane 90 (falmec_plane_90)
                                                                • Miele DA 1060 (miele_da_1060)
                                                                • Miele DA 428 (miele_da_428)
                                                                • Whirlpool AKR976 (whirlpool_akr976)
                                                                • Whirlpool AKR 420/1 (whirlpool_akr_420_1)
                                                               • Tel. 030-214 5004
                                                               • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                               • blijmakers@vergelijk.nl